RODA STYLE d.o.o. obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku informaciju koju ostavite tretiraćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Posetom i registracijom na RODA STYLE Web Shop stranici, kontaktiranjem RODA STYLE elektronskom poštom, poručivanjem artikala telefonom ili učestvovanjem u nagradnoj igri u organizaciji RODA STYLE d.o.o., prihvatate i saglasni ste sa RODA STYLE Polisom privatnosti i potvrđujete da ste stariji od 15 godina.

RODA STYLE d.o.o. se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu informacija u skladu sa Polisom Privatnosti i zakonskom regulativom. RODA STYLE d.o.o se obavezuje da podatke koje prikupi od Vas obrađuje na način koji obezbeđuje zaštitu, uključujući zaštitu od neovlašćene ili nezakonite obrade, kao i slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Lice koje daje podatke u svakom momentu može da traži opoziv obrade podataka kao i pristup podacima, ispravku ili brisanje njegovih podataka, ima pravo da ograniči obradu podataka, kao i pravo na prigovor, pritužbu Povereniku i pravo na prenosivost podataka. Lice čiji se podaci obrađuju takođe ima pravo na obaveštenje ako su podaci o njemu otkriveni u vezi sa ispravkom ili brisanjem podataka. RODA STYLE d.o.o podatke koje prikupi od Vas čuva trajno ili do opoziva pristanka na obradu podataka.

U RODA STYLE Polisi privatnosti možete pronaći odgovore na sledeća pitanja:
• Ko obrađuje Vaše podatke (identitet rukovaoca podacima)
• Koje informacije prikupljamo i svrha obrade podataka
• Kako koristimo Vaše podatke
• Sigurnost podatakaa
• Ko može sem RODA STYLE d.o.o da pristupi Vašim podacima koje ostavljate
• Zabrinuti ste zbog
• Kontaktirajte nas

Identitet rukovaoca podacima
RODA STYLE d.o.o.
Dušanova bb
15300 Loznica
Srbija

Koje informacije prikupljamo i svrha obrade podataka
Kada napravite porudžbinu na RODA STYLE Web Shop stranici ili se registrujete na RODA STYLE Web Shop stranici ili komunicirate sa službom Web Shop-a preko Web Shop Chat-a ili pozovete telefonom RODA STYLE web Shop službu prodaje ili podnosite reklamaciju na kupljeni artikal, ili želite da odustanete od poručenog artikla, ili plaćate platnom bankovnom karticom ili Vam vraćamo novac na tekući račun ili poštanskom uputnicom, usled zamene artikla ili odustanka od kupovine artikla, RODA STYLE će od Vas tražiti podatke kao što:
1.Ime i prezime
2.E-mail adresa
3.Broj telefona
4.Adresa stanovanja i Grad
5.Datum rođenja
6.Pol

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane RODA STYLE d.o.o. :
Kako bismo prikupili informacije kada Vaš Web browser pristupa RODA STYLE Web Shop stranici koristimo ,,cookies’’. Informacije koje se automatski prikupljaju ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg računara, browser, operativni sistem kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. RODA STYLE može koristiti i druge softvere poput google analitike koja meri i prikuplja informacije o Vašoj sesiji,dužini posete stranicama i drugo.

Kako koristimo Vaše podatke
Svi podaci koje ostavite na Web Shop-u RODA STYLE su skladišteni i obrađuju se u skladu sa zakonskom regulativom.
Sakupljeni podaci mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku porudžbine;
2. Pružanje podrške kupcu;
3. Administriranje nagradnih igara;
4. Vođenje istorija kupovine;
5. Slanje informativnih i promotivnih materijala.
6. Obradu zahteva za reklamaciju kupljenog artikla
7. Obrada zahteva za zamenu poručenog artikla

Sigurnost podataka
Vaša bezbednost je garantovana jer RODA STYLE d.o.o. koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke koje ostavljate prilikom poručivanja na RODA STYLE Web Shop-u ili registraciji na RODA STYLE Web Shop-u ili kontaktirate RODA STYLE putem mail-a ili putem društvenih mreža, ili kontaktirate telefonom službu Web prodaje ili učestvujete u nagradnim igrama u organizaciji RODA STYLE ili uložite reklamaciju na kupljeni artikal ili Vam vraćamo novac preko bankovnog računa ili poštanske uputnice, usled zamene kupljenog artikla ili odustanka od kupovine..

Ko može sem RODA STYLE d.o.o da pristupi Vašim podacima koje ostavljate
Pored ovlašcenih zaposlenih u RODA STYLE d.o.o. vaše podatke možemo proslediti kurirskoj službi u slučaju porudžbine artikala, kako bi bili u mogućnosti da Vam isporučimo robu, ili  banci, ako se transakcija odvija preko bankovne platne kartice ili JP Pošte Srbije ako vam novac, usled zamene kupljenog artikla vraćamo poštanskom uputnicom. Marketinška agencija će vaše podatke koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge, kao i slanja RODA STYLE informativnih i promotivnih poruka, ako ste dali izričit pristanak na to. Dodatno, odredjene Vaše informacije mogu biti prosledjene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

Zabrinuti ste zbog
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za RODA STYLE Polisu privatnosti kontaktirajte nas, na kontakt iz odeljka ,,Kontaktirajte nas’’.